Seriálová Godzilla slibuje strhující podívanou. Alespoň podle prvních fotek!

Adam Valový
21. srpna 2023
3 minuty čtení

Seriálová verze Godzilly s názvem „Monarch: Legacy of Monsters“ je dalším ambiciózním projektem, za kterým stojí streamovací služba Apple TV+. Seriál vychází z úspěšné filmové série, která započala v roce 2014 s režisérem Garethem Edwardsem. Snímek charakterizuje realistický přístup, jenž do původního příběhu přinesl jiný rozměr. A první fotky z chystaného seriálu naznačují, že tvůrci mají v úmyslu danou atmosféru ponechat.

Děj seriálu Monarch: Legacy of Monsters se bude odehrávat v rozpětí 50 let a tří generací a zaměří se na rodinu, která pátrá po tajném projektu Monarch, jenž se dlouhé roky zabýval výzkumem a sledováním obřích monster, známých jako Titáni. Tato zápletka zůstává věrná duchu prvního filmu, který se zaměřoval na lidské postavy a jejich reakce na neuvěřitelné události.

Významnou roli vojáka Lee Shawa ztvární Kurt Russell, který se bude objevovat po boku svého syna Wyatta Russella. Oba herci představí stejnou postavu v různých dekádách, což slibuje zajímavou dynamiku vývoje postavy a příběhu. Tvůrčí tým je také slibný – součástí projektu budou Matt Fraction, tvůrce komiksové série Hawkeye, a Matt Shakman, budoucí režisér Fantastické čtyřky. Shakman má na svém kontě také úspěšný seriál WandaVision, což naznačuje, že se můžeme těšit na hlubší psychologické prvky spojené s obřími monstry.

Z prvních fotek je zřejmé, že i v seriálové verzi Monarch: Legacy of Monsters budou majestátní a monumentální scény, které jsou pro tuto franšízu typické. Jedna z fotografií ukazuje samotnou Godzillu, jak zuřivě řve, což naznačuje, že se diváci mohou těšit na epické akční momenty a konfrontace s obřími monstry.

Celkově lze očekávat, že Monarch: Legacy of Monsters přinese unikátní perspektivu na svět Godzilly, která bude spojovat emocionální a akční prvky. Zároveň se zdá, že tvůrci nebudou váhat se vstupem do psychologičtějšího zkoumání tématu, což by mohlo do tohoto ikonického příběhu přinést nový rozměr. S hvězdným obsazením a talentovanými tvůrci za kamerou má Monarch: Legacy of Monsters potenciál oslovit, jak fanoušky původního filmu, tak nové diváky hledající poutavé sci-fi dobrodružství s Godzillou v hlavní roli.

Zdroj: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Ostatní,

Poslední aktualizace:  21. srpna 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky