Neporazitelný: Trailer na očekávanou druhou řadu drsné komiksové řežby je tady!

Adam Valový
16. října 2023
3 minuty čtení

Fanoušci komiksového fenoménu Neporazitelný museli trpělivě čekat více než dva a půl roku na druhou sezonu své oblíbené série, ale vyplatilo se jim to. Nyní mají konečně důvod k radosti, protože první polovina druhé sezony odstartuje na obrazovkách již 3. listopadu 2023. A podle nám dostupných informací to bude zase maximálně akční jízda plná napínavých momentů.

Krvavá smršť a nový padouch

Hutný trailer pro druhou sezonu servíruje krvavou jízdu, která nás opět uvrtá do světa, kde superhrdinové nejsou vždy hrdinové a záporáci ne vždy jen záporáci. Vypadá to, že se série díky zbrusu novému interdimenzionálnímu zloduchu Angstromu Levymu dostane do pořádných otáček. A jak se zdá, pro hlavního hrdinu Marka Graysona (v podání Stevena Yeuna) to bude dosud nepoznaná výzva.

O co půjde? Mark se stále vzpamatovává z Nolanovy zrady a snaží se dát svůj život do pořádku, přičemž čelí řadě nových hrozeb a bojuje se svým největším strachem – že by se mohl stát svým otcem, aniž by si to sám uvědomil. Alespoň to naznačuje oficiální synopse seriálu, kterou vypustil do světa sám autor komiksové předlohy Robert Kirkman. Ten s mimochodem proslavil veleúspěšným seriálem Živí mrtví.

Hvězdná sestava dabérů

V původním znění se opět setkáme s hvězdnou sestavou dabérů, která propůjčí své hlasy oblíbeným postavám. Steven Yeun (známý z Ve při a Nene, a brzy ho uvidíme v chystaných Thunderbolts), Sandra Oh, J. K. Simmons, Zazie Beetz, Zachary Quinto, Seth Rogen a Grey DeLisle opět stojí za ikonickými hrdiny a záporáky. Zlosyna Angstroma Levyho ztvární Sterling K. Brown, který je známý ze svých rolí v Tohle jsme my a Predátor: Evoluce.

Co nás čeká a nemine?

Druhá série Neporazitelného bude mít osm epizod, a druhá polovina se očekává na začátku roku 2024. Navíc byla již potvrzena i třetí série, a fanoušci mohou doufat, že se jejich oblíbený hrdina vrátí na obrazovky s podstatně menším časovým odstupem.

Můžeme se tedy těšit na to, jak se Mark Grayson vyrovná s novými výzvami a jak se bude vyvíjet jeho vztah s ostatními superhrdiny. Seznámíme se s novými postavami a zápletkami, a určitě se dočkáme dalších nečekaných zvratů, které jsou pro tvorbu Roberta Kirkmana typické.

S premiérou druhé sezony se tedy naskýtá mnoho důvodů k nadšení a očekávání. Fanoušci mohou být klidní – Neporazitelný se vrací a slibuje nám opět napínavý a kvalitní superhrdinský zážitek. Také se nemůžete dočkat?

Zdroj: Amazon Prime

Zdroj: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Ostatní,

Poslední aktualizace:  16. října 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky