Pan Am se v roce 2025 vrátí na oblohu. Uskuteční speciální let

Adam Valový
15. července 2024
2 minuty čtení

Pamatujete si na Pan Am? Legendární leteckou společnost, která symbolizovala zlatý věk cestování? I když zanikla v roce 1991, její jméno stále vyvolává nostalgii a vzpomínky na dobu, kdy byly pojmy jako „overtourism“ a „selfie tyče“ velkou neznámou.

Fanoušci „starých dobrých časů“ se tak mají na co těšit. Patříte mezi ně i vy? V roce 2025 budete mít jedinečnou šanci opět letět s Pan Am. Společnost Pan Am Brands, která vlastní licenční práva, pořádá v červnu 2025 exkluzivní 12denní soukromý let s označením Pan Am z New Yorku.

Trasa s názvem „Tracing the Transatlantic“ vás provede po stopách historie Pan Am a navštívíte ikonická místa, která kdysi lemovala trasy této legendární letecké společnosti. Zastavíte se na Bermudách, v Lisabonu, Marseille, Londýně a irském Foynes. Cena? Pouhých 59 950 dolarů na osobu. Ano, nepřepsali jsme se. Je to „ranec“, nicméně pro někoho, kdo si cení jedinečných zážitků a nostalgické atmosféry zlatého věku letectví, je taková příležitost k nezaplacení.

Let Pan Am v roce 2025 totiž rozhodně nebude „jen“ o komfortním cestování z bodu A do bodu B. Především jde o jakýsi výlet do minulosti, o prožití luxusu a elegance, která kdysi definovala leteckou dopravu. Je to o znovuprožití kouzla cestování v době, kdy letadla ještě nebyla dopravním prostředkem pro masy, ale spíše symbolem dobrodružství a objevování.

Takto exkluzivní let si samozřejmě nemohou dovolit všichni. Ale pro movitější cestovatele to bude bezpochyby nezapomenutelný zážitek. Šance na let s Pan Am a návrat do zlatého věku cestování je zkrátka příležitost, která se nenabízí každý den.

Tak na co ještě čekáte? Pokud nemáte hluboko do kapsy a toužíte po vskutku jedinečném dobrodružství, pak je let Pan Am v roce 2025 přesně tím, po čem jste možná vždycky snili. Jen jste o tom až do teď nevěděli. Ponoříte se do historie, prožijte nostalgii a znovuobjevíte kouzlo cestování v jeho nejluxusnější podobě?

Zdroj: https://edition.cnn.com/travel/travel-news-pan-am-return-flight-2025/index.html

Kategorie:

Cestování, Zajímavosti,

Poslední aktualizace:  15. července 2024

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky