O čem bude nový spin-off k Walking Dead? Seriál Daryl Dixon se bude odehrávat ve Francii

Adam Valový
20. srpna 2023
3 minuty čtení

Svět The Walking Dead ještě zdaleka neskončil. Po zakončení 11. série mateřského seriálu se fanoušci mohou těšit na nové spin-offy, které budou postapokalyptický svět rozšiřovat a prohlubovat. Jedním z těchto spin-offů je Daryl Dixon, který se nedávno představil v novém traileru. Ústřední postavou je neohrožený lovec zombie a jedna z nejoblíbenějších postav – Daryl Dixon. V traileru putuje opuštěnými uličkami Francie.

S novým seriálem Daryl Dixon nám tvůrci slibují vzrušující dobrodružství a další kapitolu příběhu tohoto oblíbeného hrdiny. Trailer naznačuje, že Daryl bude čelit novým výzvám a nebezpečím ve světě, který je stále ovládán hladovými zombie.

Spin-off se přímo napojí na události poslední série mateřského seriálu, kde se Daryl rozloučil se svými přáteli a vydal se na nebezpečnou cestu za ztraceným přítelem Rickem Grimesem. Trailer ukazuje, že hledání Ricka zavedlo Daryla až na břehy Francie, kde se ocitá v zdánlivě klidném, ale skutečnosti velmi nebezpečném prostředí.

Daryl Dixon, ztvárněný skvělým hercem Normanem Reedusem, bude v novém spin-offu čelit nejen hordám zombie, ale také novým nepřátelům, kteří se mu připletou do cesty. Trailer napovídá, že se k němu přidá Isabelle, členka pokrokové náboženské skupiny s temnou minulostí, která se stane jeho společníkem na cestě po Francii. A také Quinn – ztracený britský obchodník, který v postapokalyptické Francii vlastní podzemní noční klub. Mimo to se očekává účast Darylovy dlouholeté přítelkyně Carol, i když zatím není zcela jasné, jakou roli v seriálu sehraje.

Nový spin-off by měl vstoupit na obrazovky na podzim tohoto roku. Se svými šesti epizodami slibuje divákům intenzivní a napínavou zábavu. Z traileru je zřejmě, že Daryl Dixon díky větší finanční podpoře nabídne kvalitnější vzuál.

Zatímco mateřský seriál The Walking Dead svou hlavní dějovou linku nadobro uzavřel, nové spin-offy jako Daryl Dixon umožňují fanouškům průzkum zombie světa z jiných perspektiv, jakožto i detailnější náhled do osudů oblíbených postav. Každopádně máme důvod k radosti, protože nás čeká další epické dobrodružství o nekompromisním přežívání a nečekaných zvratech – v našem milovaném postapokalyptickém světě The Walking Dead.

Foto: AMC

Zdroj: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Ostatní,

Poslední aktualizace:  20. srpna 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky