V největším krytém aquaparku DreamWorks Water Park v USA mají otevřeno celoročně

Adam Valový
8. července 2024
3 minuty čtení

Hledáte zábavu pro celou rodinu a nechcete řešit, jestli zrovna svítí sluníčko, nebo leje jako z konve? Pak zamiřte do DreamWorks Water Parku nedaleko New Yorku, konkrétně do nákupního centra American Dream Mall. Nebudete litovat – tento vodní ráj se pyšní „největším výběrem vodních atrakcí na světě“, takže si tu každý najde to své.

Vodní radovánky pro všechny věkové kategorie

Ať už máte malé děti nebo teenagery, DreamWorks Water Park si okamžitě zamilujete. Bazénový komplex s bublinovou línou řekou a bazénem s vlnami Far Far Away Bay je otevřený celoročně a zaručeně zabaví celou rodinu. Pro milovníky adrenalinu je tu k dispozici 15 úžasných skluzavek, a to včetně Shrekovy skluzavky Sinkhole Slammer či skluzavek Mad Flush a DreamWorks Dream Runner.

Zábava pro nejmenší

Malé děti se vyřádí v chrámu na motivy animáku Kungfu Panda a na víceúrovňové herní struktuře uprostřed parku. Pro batolata je připravena šestidráhová skluzavka Penguins Frozen Fun Zone.

Odpočinek pro dospělé

Po náročném dni plném dovádění ve vodě si dospělí mohou odpočinout v oblasti Forbidden Waters s panoramatickým výhledem na park přímo z vířivek.

Teplota 81 stupňů po celý rok

Ať už je venku zima nebo léto, v DreamWorks Water Parku si užijete příjemnou teplotu cca 27 °C po celý rok.

Vstupenky a otevírací doba

Základní vstupné do parku se liší v závislosti na sezóně a dni v týdnu. Během špičky (víkendy, školní prázdniny atd.) stojí vstupenka od 89 dolarů, mimo špičku pak od 69 dolarů. K dispozici jsou také zlevněné soumrakové vstupenky, které umožňují vstup do parku v jeho posledních dvou hodinách provozu.

Další atrakce v American Dream Mall

Kromě DreamWorks Water Parku se v komplexu American Dream Mall nachází mnoho dalších zábavných atrakcí, včetně kryté sjezdovky Big Snow American Dream a zábavního parku Nickelodeon Universe.

Tipy pro návštěvu

  • Rezervujte si vstupenky online předem, vyhnete se díky tomu frontám.
  • Dorazte brzy ráno, abyste se vyhnuli davům, zejména pak během špičky.
  • Nezapomeňte si s sebou vzít plavky.
  • V parku si můžete pronajmout kabiny a skříňky.
  • Na jídlo a pití si vezměte s sebou vlastní občerstvení nebo využijte restaurace v areálu.

DreamWorks Water Park je zkrátka místem jako stvořeným pro dokonalý rodinný výlet. Škoda jen, že je pro nás tak daleko. Ale pokud se chystáte navštívit USA, přidejte si aquapark do intineráře.

Zdroj: https://www.newyorkcity.fr/billets-pour-dreamworks-water-park-pres-de-new-york/

Kategorie:

Cestování, USA,

Poslední aktualizace:  8. července 2024

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky