Starší karavan ano, ale jen od solidního prodejce!

Lenka Němcová
16. září 2016
2 minuty čtení

Strávili jste poslední dovolenou ve vypůjčeném karavanu a nemůžete si ji vynachválit? Gratulujeme, právě jste propadli caravaningu, který se v posledních letech vrací do módy. Nutno podotknout, že moderní obytné vozy a přívěsy mají hodně daleko k těm, jež byly k vidění v kempech za minulé éry. Moderní caravaning se nese v duchu vysokého komfortu, čemuž odpovídá i pořizovací cena karavanů. Nejluxusnější modely stojí jako menší rodinný dům a stal se z nich artikl pro majetnější karavanisty.

Jednou z možností, jak trávit dovolené v zázemí vlastního karavanu, je pořízení staršího modelu. Stačí navštívit specializovaný bazar karavanů a vybrat si ten správný kousek. Jenomže karavan není auto, a proto je na místě zvýšená opatrnost. Rizika související se starším karavanem minimalizujete tím, že se po něm poohlédnete u solidního prodejce. Ideálně u firmy s dobrým jménem, která se na daný sortiment úzce specializuje.

Obloukem se vyhněte karavanům, které pamatují na léta dávno minulé. Jinak si užijete matrací plných roztočů, všudypřítomné hniloby a dalších neduhů, z nichž spousta není vidět na první pohled. V některých bazarech dokonce narazíte na přívěsy s nehomologovanou brzdou…

Pokud jste právě propadli zoufalství a máte za to, že na karavan ve slušném stavu hned tak nenarazíte, obraťte se na odborníky z Burimexu. Jeden z předních českých bazarů karavanů prodává kvalitní modely z Německa a Velké Británie. Dostane se vám kvalifikovaného poradenství, záruky na šest měsíců a v případě potřeby také výhodného financování. Burimex navíc provozuje servis karavanů, takže o vašeho mazlíka bude postaráno i v budoucnu.

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Volný čas,

Poslední aktualizace:  25. července 2023

O autorovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky