Chcete zažít šíleně zábavnou svatbu? Pořiďte si speciální skákací hrad pro novomanžele!

Adam Valový
16. května 2018
2 minuty čtení

Děti skákací hrady milují a vyžadují je na svých narozeninových oslavách. Bohužel většina dítek se populární atrakce nikdy nedočká, byť pronájem není tak drahý, jak se mnozí rodiče domnívají. A tak dětské sny o velkolepé zábavě pozvolna rozplývají… Pokud je to i váš případ – odjakživa jste toužili po famózní skákačce, ale nikdy jste ji neměli jen pro sebe, stále máte šanci to napravit. Nečeká vás náhodou svatba?

[hana-code-insert name=’article‘ /]

Ať už do svazku manželského vstoupíte vy, nebo někdo z okruhu vašich blízkých přátel, máme pro vás perfektní tip. Britská společnost A wedding wonderland nabízí úžasné skákací hrady ve sněhobílé barva a se stylovými svatebními dekoracemi. A teď si představte si to pozdvižení, když se nevěsta s ženichem pořádně odvážou a zaskáčou si před zraky všech svatebčanů!

[hana-code-insert name=’dole‘ /]

Nevíme, jak vám, ale nám se představa veselé svatby líbí. Takže proč ne – podaří-li se vám někde sehnat skákací hrad v bílé barvě, ozdobte si ho květinami a získáte jedinečnou atrakci, na kterou budou hosté vzpomínat ještě hodně dlouho. Skákající novomanželé se hned tak nevidí…

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Ostatní,

Poslední aktualizace:  25. července 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

One thought on “Chovatelské tipy pro majitele koček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky