Anatomicky korektní gumové srdce: Drsnější varianta gumových medvídků

Adam Valový
2. června 2018
2 minuty čtení

Stojí necelých 15 USD a vypadá jako opravdové srdce. Teď úplně vidíme tu situaci, kdy někoho nachytáte… Pokud máte rádi černý humor v žilách vám koluje cukr, bude se vám tato cukrovinka líbit. Příznivcům Hannibala Lectera rozhodně!

[hana-code-insert name=’article‘ /]

Gumové srdce váží cca 750 gramů a vyrábí se z vynikající třešňové želatiny. Výrobek je unikátní pro své velmi detailní zpracování. Na textuře povrchu jsou vidět všechny žíly a arterie – srdce vypadá jako takřka perfektní replika a budí dojem, že bylo právě vytaženo z hrudi.

Špatná zpráva je, že nejde o vegetariánsky ani veganský produkt – výrobce používá vepřovou želatinu. Na druhou stranu si na své přijde každý, komu by vadila přítomnost lepku či tuku. Tyto dvě složky v gumovém srdci opravdu nejsou.

[hana-code-insert name=’dole‘ /]

Jak gumové srdce chutná? Podle všeho je velmi jemné, šťavnaté a návykové. A pokud vás to zajímá, srdce je ekvivalentem k 420 gumovým medvídkům. Dokázali byste jich tolik sníst na posezení?

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Jídlo a pochoutky,

Poslední aktualizace:  25. července 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

One thought on “Jaké přínosy pro zdraví má heřmánek pravý

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky