Pronájem dodávky v Praze vás přestěhuje i zásobí váš obchod

Adam Valový
22. ledna 2021
3 minuty čtení

Hodilo by se vám větší auto? Na vesnici požádáte souseda – co potřebujete přiveze i odveze. Ale co v Praze? Menší auto nestačí, kdo má větší, tak parádní, a ten si jej ušpinit nechce. Nepůjčujte si auto od sousedů. Řešením je půjčovna dodávek v Praze VAN2GO.cz.

Žádná akce „Kulový blesk“. Přestěhujte se svépomocí

Stěhujete se a sháníte stěhováky? Mnohdy nás netrápí velký nerozebratelný nábytek, ke kterému bychom potřebovali partu svalnatých chlapů. Pokud to tak je, proč se nepřestěhujete svépomocí? Vše proběhne ve větším klidu a na pár těžších věcí přizvete rodinu či kamarády. A pokud voláte stěhováky jenom proto, že vám chybí větší auto, nemusíte. Půjčovna dodávek je řešením, díky kterému se zvládnete přestěhovat, ať již se stěhujete do sousední ulice, na druhý konec města, na opačný konec republiky, či třeba do zahraničí.

TIP: Potřebujete pronájem dodávky v Praze? Využijte službu VAN2GO.cz.

Dovezte si vše, co potřebujete

Kdo se pouští do rekonstrukce, ví, že na tom všem je nejhorší dovoz materiálu. Vata a sádrokarton do podkroví, plovoucí podlaha do bytu, nové dveře… Ne vše vám prodejci přivezou za rozumnou cenu. Někdy nakupujeme v bazarech z druhé ruky, kde si dovoz musíme zajistit. Napadlo vás někdy, že vám vaše auto nemusí stačit, ani když se rozhodnete osázet zahradu? A jak by mohlo? Vždyť dnes je trendem sázet ve velkém – velké vzrostlé stromy, velké záhony trvalek, velké plodící zahrady. K tomu prostě potřebujeme velké auto na dovoz rostlin. Ideální je opět dodávka z půjčovny.

Nenechte se brzdit v podnikání

Mnohé z nás v podnikání brzdí jediné – pořádné auto. Potřebujeme dovézt zboží, odvézt výrobky zákazníkům, zajet vyřídit servis a odvézt si k opravě zařízení, nebo prostě nakoupit ve velkém suroviny. Auto je však pro nás drahou nákladovou položkou. Nejde jen o pořízení, ale i o servis a další výdaje kolem. Přitom dodávku potřebujeme třeba jen jednorázově, jednou týdně, či dokonce pouze jednou do měsíce. Půjčovna dodávek v Praze je pro nás rozhodně lepší a levnější řešení než nákup vlastního vozidla.

Dodávky z VAN2GO.cz

VAN2GO.cz má své pobočky na Praze 4, 6 a 9. Dodávku vám ale přistaví kdekoliv po Praze. Půjčit si můžete různě velké dodávky až do kapacity osm europalet. K dispozici je rovněž chlazená a zaplachtovaná dodávka. Automobily mají dobré pojištění s asistenčními službami, včetně havarijní pojistky i dálniční známky. S dodávkou nemusíte jezdit pouze v České republice, ale i kdekoliv po Evropě.

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Komerční sdělení,

Poslední aktualizace:  15. dubna 2024

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky