Co všechno potřebujete v restauraci či jiném gastro provozu?
Komerční článek
Co všechno potřebujete v restauraci či jiném gastro provozu?
Pokud plánujete otevřít restauraci, potřebujete i vhodné gastro vybavení, které vám usnadní a současně i urychlí práci. Vzhledem k tomu, že se jedná o specifické nástroje, je lepší obrátit se přímo na odborníka, který vám pomůže s řešením. U každého přístroje je totiž nezbytné zohlednit nejen funkce, ale také výkon a další parametry.
Jestliže sháníte gastro vybavení za přijatelné ceny, vyhledejte velkoobchod, jenž se na daný segment specializuje dlouhá léta. Jedním takovým odborníkem je společnost A.T. FORNAX s.r.o., jež vám promění prázdnou kuchyň v dokonalou přípravnu lahodných pokrmů.
Výrobníky ledu
V barech, ovšem i klasických restauracích, jsou potřebné výrobníky ledu. Přece jen, dokážete si představit dělat míchané drinky bez kostek ledu? V letním období ho zas přidáte hostům i do džusu či obyčejné vody na osvěžení. Výrobníky ledu by měly mít nízkou spotřebu vody a elektrické energie, zároveň by měly disponovat integrovaným čisticím systémem. Doplňkovým sortimentem jsou drtiče ledu, jež jsou elektrické i manuální. Záleží na tom, jak často takový drtič budete využívat.
S tímto tématem souvisí i přímé výrobníky chlazených nápojů a ledové tříště. Sice se jedná většinou o sezónní přístroj, ovšem ratolesti i dospělí takové nápoje mají rádi.
Krouhače zeleniny
Dalším nenahraditelným pomocníkem je krouhač zeleniny, bez něhož se neobejdou velkokapacitní jídelny, lahůdkářské provozovny ani školní jídelny či restaurace. Krouhače zeleniny často používají i bistra, rychlá občerstvení a podobné gastro provozy. Vybrat si můžete z pestré škály nerezových disků.
Servírovací vozíky a další chladící zařízení
Závěrem je nezbytné zmínit, že byste si měli pořídit ještě servírovací vozíky, s nimiž je přesouvání jídla jednodušší. A podívejte se rovnou i na další chladící zařízení.