Španělský olivový olej v sobě ukrývá spoustu zajímavých tajemství
Komerční článek
Dobrota nad jiné, specialita, s níž se můžete pochlubit přátelům. Jistě dobře víte, že když se řekne Španělsko a kuchyně, bez olivového oleje se neobejdete a neexistuje žádná náhražka. Jedině poctivý produkt, který dozrál pod sluncem v zemi, která je turistům zaslíbená. Kdo někdy trávil dovolenou pod Pyrenejemi, dobře ví, co jej čeká! Oáza klidu, odpočinek, mír a tanec ve žhavém rytmu, paella a mnoho jiných specialit. Vychutnat si je dosyta, to chce aspoň dva týdny! A pak se vám nebude chtít domů, to je jasná věc.
BIO produkty jsou dnes hodně populární
Bez zbytečné chemie, zato původem z lůna přírody. BIO olivový olej je členem široké rodiny moderních produktů, které se pyšní tímto přídomkem. Při výběru nemusíte spěchat, zato si lze vždycky vsadit na originální produkt, jenž je připravován s láskou. V malé lahvičce dostanete porci zdraví, která pěkně zavoní po celém bytě. A je také plná polyfenolů, látek, které snad v dnešní době ani není důvod dlouze představovat. Jejich entrée na scénu už přišlo před pár lety, v současnosti o nich ale mluví každý, kdo se zajímá o zdravou výživu. Přínos je neocenitelný, v chuti je zaručeně poznáte, nedají se nijak nahradit nebo ošálit.
Zástupcem BIO produktů je například Nobleza del Sur Eco Day. Pikantní až nahořklá chuť, to je jasná zpráva pro hledače polyfenolů. Včelka na obalu znamená píli, se kterou produkt vznikal a také přímo ukazuje, že bez těchto drobných pomocnic by žádný olivový olej ani nebyl. Bylinky a banány ve společné kombinaci, které osvěží masité pokrmy, ale i těstoviny a rizota, to je trefou do černého, že? Španělský olivový olej může mít různé podoby a vsadit lze na řadu odstínů, záleží, zda dáváte přednost jemné nebo výraznější chuti. Na olivum.cz totiž najdete hned několikero zajímavých tipů a extra panenský olivový olej i z Itálie, Chorvatska nebo Řecka, tedy zemí, které jsou zcela po zásluze už tisíciletí na samotné špici středomořské kuchyně.