Vinařská oblast Pálava je ideální místo pro konání svatby

Lenka Němcová
25. listopadu 2022
3 minuty čtení

Vinařská oblast Pálava je ideální místo pro konání svatby

Svatba je velice významný den, a proto je vhodné pro konání nejen obřadu, ale i samotné hostiny najít ideální prostory v romantickém prostředí. Co takhle vyrazit za krásným počasím na jižní Moravu posetou nekonečnými vinicemi? V následujících řádcích vám prozradíme, čím si vás podmaní právě Pálava.

Svatební den je nezbytné plánovat s dostatečným předstihem, zejména jestli ho chcete mít dokonalý. Svatba na jižní Moravě má ojedinělé kouzlo, které se propíše i do fotografií a videa.

Vinařský dvůr na faře vám splní sen

Panoramatický výhled na daleké vinice, romantické kopce v pozadí, půvabné prostředí a sklípek s kvalitním vínem. Přesně tak by se dal charakterizovat Vinařský dům na faře, který se nachází v Ivani. Svou věrnost si slíbíte za zdmi barokní fary. O průběh celé svatby se postará zkušený tým s letitou praxí, který si nechá záležet na tom, aby nic nechybělo.

Využijte služby, které vám Vinařský dvůr nabízí. Obřad se může konat buď uprostřed vinic, nebo přímo v kostele sv. Bartoloměje, který je dokonce kulturní památkou České republiky. I když nejste pokřtění, ale líbí se vám svatby v kostele, je možné zařídit v tomto kostele i necírkevní obřad.

Svatební veselí až do rána

Pozvěte na tento velkolepý den všechny své blízké, s nimiž chcete sdílet radost a štěstí. Svatby na jižní Moravě jsou nezapomenutelné. Oslavovat můžete jak ve venkovních prostorách barokní fary, kde se nachází letní zahrádka, tak i v nevšedním sklípku pod farou. Kapacita je pro sto hostů.

 

Vyberete si svatební menu a součástí svatby může být i degustace kvalitních vín z rodinného vinařství. Novomanželé dostanou také svatební pokoj, kde stráví první manželskou noc. Přístup je opravdu individuální, což ocení i vskutku náročné nevěsty, jež prahnou po pohádkové svatbě.

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Komerční sdělení,

Poslední aktualizace:  17. dubna 2024

O autorovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky