8 dokonalých svatebních dortů, na které svatebčané nezapomenou

Adam Valový
1. září 2014
1 minuta čtení

Na svatbě nesmí chybět ženich, nevěsta a v neposlední řadě ani svatební dort. Měl by být ozdobou svatební tabule – dominantou, která hosty upoutá již při vstupu do místnosti. Kromě toho se sním pojí tradiční činnost při svatebním veselí. Kdo z novomanželů první uchopí nůž, bude prý vůdčí osobností. Svatební dort by měl být dost velký na to, aby každý z hostů ochutnal alespoň malý kousek. Pokud se na někoho nedostane, budou mít novomanželé smůlu…

Ať už na tradice dbáte, nebo ne, výběr dortu rozhodně nepodceňujte. Nechcete přece, aby vás svatebčané pomluvili. Ukažte jim, že máte vytříbený vkus a dopřejte jim pochoutku, na kterou jen tak nezapomenou. Nemáte-li ucelenou představu o tom, jak by měl váš svatební dort vypadat, inspirujte se v následující fotogalerii. Sněhobílé smetanové dorty jsou populární především ve Spojených státech, ale vsadíme se, že se do nich zamilujete i vy….

tenbest1

tenbest2

tenbest3

tenbest4

tenbest5

tenbest6-timwinter tenbest7

tenbest8

Foto: https://www.independent.co.uk
Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Ostatní,

Poslední aktualizace:  25. července 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

One thought on “Chovatelské tipy pro majitele koček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky