Když nejste doma, figurky akčních hrdinů ožívají!

Adam Valový
1. května 2018
2 minuty čtení

Přemýšleli jste někdy nad tím, co dělají figurky akčních hrdinů, které máte na poličce, když zrovna nejste doma? Pravděpodobně nikoliv. Možná byste si však měli nainstalovat pár skrytých kamer, protože to, co hračky dělají, když zrovna mají volno a nikdo se nedívá, opravdu stojí za to. Rozhodně nesetrvávají na místě, ale naopak tropí nejrůznější vylomeniny.

Ale teď vážně. Následující snímky vytvořil japonský fotograf přezdívaný Hot.kenobi, který miluje komiksy od DC a Marvela a ve svém volném čase tvoří opravdu vtipné kompozice. Až uvidíte Spidermana, který se snaží přehrát štít Kapitána Ameriky v CD přehrávači, Hulka rozbíjejícího plechovku sody, souboj Batmana a Bruce Leeho či Stormtroopera relaxujícího s kočkou, zaručeně vám na tváři naskočí úsměv od ucha k uchu. Tedy alespoň v případě, že si na ikonických postavičkách ulétáváte alespoň z poloviny tak jako japonský umělec.

[hana-code-insert name=’article‘ /]

[hana-code-insert name=’dole‘ /]

 

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Zábava,

Poslední aktualizace:  25. července 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky