Pokrm pro milovníky luxusu: Kuřecí křidýlka z 24K zlata
Až si někdy vyrazíte na výlet do New Yorku, nezapomeňte se zastavit v restauraci The Ainsworth – Chelsea. Na jídelním menu najdete spoustu delikates, mezi kterými nechybí ani opravdová rarita. Zapomeňte teď na všechny fastfoodové řetězce, ve kterých jste si v minulosti dopřáli kuřecí křidýlka, protože v newyorském podniku dostanete něco extra. Kuřecí křidýlka ze 24K zlata!
Pro upřesnění, křidýlka nejsou celé ze zlata, ale posypané 24K zlatým prachem. Ten je samozřejmě jedlý a nemusíte se bát, že by vám po nich zezlátl jazyk. Na druhou stranu by to bylo zajímavé.
[hana-code-insert name=’article‘ /]
Zlatá kuřecí křidýlka se předem 12 hodin marinují ve zlatém kokosovém másle a medu.
[hana-code-insert name=’dole‘ /]
Jistě vás zajímá, kolik za netradiční pokrm exkluzivního vzhledu zaplatíte. Za 10 kousků 45 USD, za 20 kousků 90 USD a za 50 kousků rovný tisíc dolarů. Proč vás bude stát největší porce mnohonásobně více? Protože ji dostanete společně se zlatou lahví šampaňského Ace od Spades. Asi byste se neměli příliš dlouho pobízet, je to tak?
One thought on “Jaké přínosy pro zdraví má heřmánek pravý”