Jízda v luxusním sporťáku Lexus RC F je životní zážitek. Dopřejete si ho?

Lenka Němcová
18. ledna 2019
2 minuty čtení

Je lepší Ferrari, nebo Porsche? Vozy obou značek mají něco do sebe, ale pokud si potrpíte na exotiku, měli byste se poohlédnout jinde. Co byste řekli na luxusní kupé s atmosférickým osmiválcem o výkonu 477 koní? Svalnatá karoserie evokuje americké „muscle cars“, ovšem rodištěm je země vycházejícího slunce. Japonský krasavec Lexus RC F je vším, jen ne autem, které je k vidění na každém kroku.

Pravděpodobně jste se s ním ještě nikdy nesetkali. Není divu, s cenou přes dva miliony korun se řadí mezi vozy, které si nemůže dovolit každý. A samozřejmě nejde jen o pořizovací cenu – zájemci by měli počítat s mnoha dalšími náklady související s údržbou vozu. Nehledě na to, že rozhodně nejde o typické rodinné auto. Dvoudveřové kupátko sice nabízí dostatek prostoru i na zadních sedadlech – ovšem pouze za předpokladu, že se vepředu neusadí urostlejší řidič.

Jenomže o tom to není. Nástupce modelu IS F si nehraje na rodinné auto. Je to sporťák digitálního věku s motorem, který při plném vytáčení křičí jako hot rod. A jakmile se uvelebíte za volantem, okamžitě vám dojde, v čem se Lexus liší od ostatních automobilek. Interiér je pastvou pro oči a na luxusní materiály je radost sahat.

Samozřejmostí je přítomnost moderních technologií, které se starají o jedinečné zážitky a bezpečnost. Nemá smysl je jmenovat – od toho jsou jiné recenze. Nicméně měli byste vědět, že jde o velmi dynamický vůz. Stovka za 4,5 sekundy se možná ve srovnání s jinými sportovními vozy jeví jako málo, ale v případě Lexusu jde spíše o dostavivší se emoce.

A teď to podstatné. Kde si můžete nepřehlédnutelný Lexus RC F zapůjčit? Tato půjčovna luxusních vozů Praha vám ho poskytne na den i měsíc.

Bližší informace, fotogalerii a možnost poptávky online najdete na https://www.zabavnevozy.cz/.

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Komerční sdělení,

Poslední aktualizace:  15. dubna 2024

O autorovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky