3 věci na zahradu, které přijdou vhod vám i vašim dětem

Adam Valový
4. dubna 2019
3 minuty čtení

Mít před domem kousek „svého“ je luxus, který nemá zdaleka každý. Za zahradu buďte vděční a využívejte ji tak často, jak jen to bude možné. Pobyt na čerstvém vzduchu vám udělá dobře po fyzické i psychické stránce – přijdete na jiné myšlenky a odbouráte nahromaděný stres. A když si pořídíte následující příslušenství, bude se vám venku vegetovat ještě o něco lépe.

Zahradní domek

Kde uložit zahradní techniku a nástroje, které běžně používáte při údržbě a zvelebování zahrady? Pokud nemáte kůlnu a v garáži vám dochází místo, pořiďte si zahradní domek!

Zahradní domky slouží jako úložné prostory, ovšem v případě větších dispozic nachází využití i jako „odpočívárny“. Přístřešek vám poskytne úkryt před ostrými slunečními paprsky a stejně dobře vás ochrání před letním lijákem.

Altánek nebo pergola

Obejdete se bez úložných prostorů, ale naopak vám na zahradě chybí zastřešené posezení? Pak je s podivem, že ještě nemáte altánek či pergolu. Jaký je mezi nimi rozdíl? Především v umístění: zatímco altán stojí samostatně – třeba i uprostřed zahrady, pergola se staví podél domu. Ať už si však nakonec vyberete jedno, či druhé, investice litovat nebudete. Zahradní přístřešek oceníte vždy, když si uvaříte kafe nebo se rozhodnete grilovat s přáteli.

Dětský domek a hřiště

A co vaše děti – mají si kde hrát? Dopřejte jim „luxus“ v podobě vlastního zahradního domku (samozřejmě s odpovídajícími rozměry) nebo jim vybudujte vlastní hřiště se skluzavkou a dalšími zábavnými prvky. Jen si pohlídejte bezpečnost a kvalitu materiálů – to aby se prckům nic nestalo a vy jste nemuseli napřesrok kupovat nový set.

Na závěr praktický tip. Kde seženete domky, altánky, zahradní nábytek, přístřešek pro auto a mnoho dalšího? Mrkněte na nabídku specializovaného prodejce domky-herold.cz a vyberte si!

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Komerční sdělení,

Poslední aktualizace:  15. dubna 2024

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky