Focení svateb i maturitních plesů chce pořádného fotografa

Adam Valový
6. září 2019
2 minuty čtení

Fotoaparát dnes v podstatě každý z nás nosí v kapse. Druhý, někdy semiprofesionální, máme často doma. Nic z toho z nás však ještě nedělá profi fotografa. A mnoho životních situací přímo vybízí k tomu, aby byly zvěčněny profesionálně.

Svatba bez fotografa? Rozhodně ne!

Svatební fotografie jsou nejdůležitější vzpomínkou na svatební den. Profesionální fotografie je nutné zajistit jak přímo z akce, zejména profi focení rodiny a důležitých částí obřadu, tak je zapotřebí zorganizovat profi focení stylizovaných fotografií ženicha a nevěsty. Zvěčnění svatby nese vždy rukopis fotografa. Je důležité, abyste si jako klient s fotografem stylově „sedli“. Optimální se je s fotografem dopředu domluvit, jaký je scénář svatby a co je pro vás důležité vyfotit. Určitě se nespoléhejte na nafocení fotografií někým z rodiny, a to ještě amatérskou technikou. Vhodným není ani nahradit fotografie videem. Fotografie umí nabídnout zcela jinou atmosféru i umělecký zážitek.

Plesy s profi fotografem

Pro různé plesy, ale zejména pro ty maturitní, je opět důležitý profík, který nejenže umí dobře fotit a má vhodnou techniku, ale současně má i cit odhadnout, jaké fotografie jsou žádané a důležité. Nafocený materiál je pak důležité rovněž rychle protřídit a upravit.

Svatební fotograf Jan Friesner nabízí focení v Olomouckém kraji

Focení svateb – to je hlavní nabídka fotografa Jana Friesnera. Oblast působení je především v Olomouci, Prostějově, Přerově, Šternberku, Mohelnici, Šumperku a v dalších místech Olomouckého kraje.

Sezóna podzimních svateb, plesů, maturitních večírků, ale i firemních oslav a party, začíná co nevidět. Termíny známe většinou s velkým předstihem. Akce se obvykle konají v pátek a v sobotu, a fotografové bývají v tomto období dlouho dopředu rezervováni. Proto neváhejte a včas si zajistěte služby profi fotografa. Oslovte Jana Friesnera a zarezervujte si termín.

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Komerční sdělení,

Poslední aktualizace:  15. dubna 2024

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky