Jaký nábytek pořídit pro rozšíření úložných prostorů?

Adam Valový
18. července 2020
3 minuty čtení

Bydlíte v malém bytě a úložný prostor je problém od začátku? Nebo se vám doma prostě nahromadily věci a už vás nebaví je skladovat v krabicích pod postelí? Máme pro vás pár tipů, jaký nábytek by mohl vyřešit váš problém. A nebojte, nemusí jít o velké skříně zabírající polovinu místnosti. Spíš jde o to využít chytrá řešení.

Bojujete-li s prostorem, možná je na vině to, že ho nevyužíváte dostatečně chytře. Plýtváte doma místem? Zhodnocení proveďte po přečtení článku, až zjistíte, co všechno je možné.

Děti budou nadšené z variabilního systému

Chcete-li zvýšit množství úložného prostoru také v dětském pokoji, určitě by vaší pozornosti neměly uniknout variabilní systémy. Jde o sestavy, kdy je postel v patře a pod ní se nachází stolek či police. Nejen že tím chytře vyřešíte nedostatek prostoru, ale děti budou určitě nadšené. Spát na vyvýšené posteli je pro děti atraktivní.

Tolik omílané šatní skříně s posuvnými dveřmi

Valí se na nás ze všech stran, zdálo by se, že v dnešní době si snad lidé nic jiného než vestavěné skříně do ložnice ani nepořizují. Opravdu jde o nejlepší řešení šatní skříně, protože maximálně využijete prostor od podlahy až ke stropu. Vestavěné skříně je obvykle nutné poptat na míru, takže mohou být dražší než skříň, kterou si koupíte již hotovou. Ta investice za to ale stojí. Pokud chcete ušetřit, můžete si najít nějakou vysokou skříň a postavit si ji ke stěně. Určitě se zaměřujte na modely s posuvnými dveřmi, ty dokážou ušetřit dost místa.

Lavice, sedačky a postele s úložným prostorem

Kusů nábytku, do kterého se dají schovat různé věci, je spousta. Do kuchyně se hodí například jídelní lavice s úložným prostorem. Také sedačka či postel může mít úložný prostor. Do těchto prostor se však hodí ukládat především věci, k nimž nepřistupujete často – sezónní vybavení, náhradní povlečení apod.

Tak co by se dalo vylepšit ve vaší domácnosti?

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Komerční sdělení,

Poslední aktualizace:  15. dubna 2024

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky