Chcete se dobře najíst? Studentská restaurace je skvělý tip

Lenka Němcová
28. listopadu 2019
2 minuty čtení

Na opulentní gastrorecenze narazíte v každém lifestylovém médiu, ovšem co se zde dočtete? Jaké menu mají, jestli to odpovídá mlsným jazýčkům, zvyklým na vysokou gastronomii a podobně. Faktem ovšem zůstává, že chutě každého jsou jiné. Už vám ale někdo poradil, podle jakého klíče hledat dobrou a zároveň cenově příznivou restauraci? My máme jeden tip.

Osvědčená restaurace – Praha 4

Zajděte tam, kde tamní hosté nejsou zrovna bohatí manažeři. Zdejší strávníci nejsou sice sociální případy, jedná se však o lidi na začátku kariérního života. Studenti bydlící na kolejích zrovna nemají prostor k vaření, proto se stravují v okolí. Tamní podniky musí nejen kvalitativně obstát v konkurenci, ale ani nemohou příliš nadsadit ceny. Stačí zhoršit kvalitu jídla, přidat na částce za pokrm a davy studentů odejdou do jiného podniku. Mladí lidé navíc dávají přednost experimentálním chutím. Milují burgery, ovšem ne ty z fastfoodu, ale poctivé s čerstvou zeleninou, šťavnatým masem a výtečnou zálivkou. Kolem nejlépe s bohatou oblohou a hranolky. Rovněž tak jim chutná dobře udělané maso nebo výtečná pizza. Kde hledat takové restaurace? Zkuste okolí kolejí, například v pražských Kunraticích (na hranicích Jižního města). Zdejší restaurace Praha 4 Buddies Restaurant nabízí pestrý výběr rozličných jídel, z nichž si určitě vyberete.

Skvělá pizza – Jižní město

Restaurace na Praze 4 v Kunraticích nabízí ve svém menu pestrý výběr pro každého. Zmíněné Burgery i dokonalá masa s přílohami. Porce pro silné muže. Mlsné jazýčky žen určitě potěší těstoviny. A nikoho neurazí pizza Jižní město. Tradiční margarita, houbová, sýrová či salámová. Strávíte zde příjemný večer, pokud ovšem nestíháte, neodbývejte se polotovary, nechte si zabalit právě udělanou pizzu a snězte ji doma. Užijte si kvalitní gastronomii, která vás nebude stát hromadu peněz.

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Komerční sdělení,

Poslední aktualizace:  15. dubna 2024

O autorovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky