Nový horor Imaginary přináší děsivý pohled do světa dětské fantazie

Adam Valový
18. listopadu 2023
2 minuty čtení

Málokdo z nás může říct, že v dětství nezažil nějaké to dobrodružství se svými imaginárními kamarády. A právě na tuto univerzální zkušenost navazuje nový hororový film s názvem Imaginary, který se nedávno představil oficiálním trailerem. Snímek se bude odehrávat ve světě dětské fantazie a divákům slibuje pořádnou porci napětí, stejně jako pohled na temné stránky příběhů, které jsme si svého času vytvářeli ve svých nevinných dětských myslích.

Hlavními postavami filmu jsou Jessica (DeWanda Wise) a její nejmladší nevlastní dcera Alice, kterou hraje Pyper Braun. Příběh začíná, když se obě přestěhují do domu, kde Jessica vyrůstala. Zde objeví plyšového medvídka jménem Chauncy, který se stává novým oblíbencem malé Alice. Avšak, jak ukazuje trailer, se zdá, že s tímto plyšovým kamarádem není něco v pořádku.

Jessica začne postupně chápat, že existuje temné spojení mezi Chauncym a něčím, co ohrožuje její dceru. Když začne Alice projevovat známky nebezpečného chování, Jessica musí odhalit tajemství plyšového medvídka a jeho spojení s vlastní minulostí. Trailer nám naznačuje, že Chauncy není jen nevinnou hračkou, ale že jej ovládá entita, která byla v minulosti v kontaktu s Jessicou.

Horor Imaginary produkuje studio Lionsgate a společnost Blumhouse Productions, která se již proslavila svými horory jako M3GAN a Five Nights at Freddy’s. Scénář a režie Jeffa Wadlowa je rovněž garancí kvality. Proslavil se filmy jako Kick-Ass 2 (2013), Vadí nevadí (2018) a Fantasy Island (2020).

V obsazení se objeví i další talentovaní herci. Například Tom Payne, Betty Buckley, Veronica Falcón, Dane DiLiegro, Matthew Sato, Taegen Burns, Suzette Lange a Brooklyn Majors.

Pokud tvůrci splní očekávání, pak bude Imaginary strhujícím hororovým zážitkem s prvky nadpřirozena a psychologického napětí. České publikum si jej vychutná od 8. března 2024, kdy se dostane na plátna kin.

Zdroj: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Filmy a seriály,

Poslední aktualizace:  18. listopadu 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky