10 stylových prstenů z chirurgické oceli za MÉNĚ NEŽ 100 Kč!

Adam Valový
10. května 2018
2 minuty čtení

Přemýšlíte nad tím, čím udělat radost někomu blízkému, ale máte zrovna před výplatou? Anebo si prostě libujete v tom, když se vám podaří ultravýhodný nákup? Pokud jde o šperky, ceny kvalitních ozdob jsou obvykle vyšší, nicméně v případě těchto prstenů z chirurgické oceli utratíte méně než sto korun. Nejde přitom o žádné pouťové šunty, ale precizně vyrobené a velmi stylové kousky. Všechny je najdete v tomto e-shopu a v rámci prvního nákupu získáte 10% slevu.

Proč nosit šperky z chirurgické oceli?

Šperky z chirurgické oceli jsou cenově dostupné – v porovnání s drahými kovy lze říct, že jsou velmi levné. Zároveň mají úžasné vlastnosti, o kterých si můžete v případě laciné bižuterie nechat jen zdát.

Chirurgická ocel se používá při výrobě lékařských nástrojů. Jedná se o velmi odolný a tvrdý materiál, který nepodléhá korozi a nezpůsobuje alergické reakce. Šperky si oblíbila především mladší generace, ale s oblibou je nosí i starší lidé.

Prsteny a další šperky z chirurgické oceli jsou stálobarevné a na jejich povrchu se netvoří skvrny. Vypadají dobře i po letech a v případě precizního designového provedení budí dojem mnohem dražšího sortimentu. Ostudu si s nimi rozhodně neutrhnete!

Zdroj a fotografie: google.com, instagram.com, pixabay.com, shutterstock.com

Kategorie:

Krása a móda,

Poslední aktualizace:  25. července 2023

O autorovi

Adam Valový Redaktor

Jsem Adam, nomád s duší dobrodruha. Cestování je pro mě životní filozofií, která mi otevírá bránu k novým kulturám, lidem a zážitkům. Pár zemí už jsem navštívil, ale mnohem víc jich mám na svém seznamu.

Zobrazit všechny příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější příspěvky